Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Αρεθούσα (Σκάλα)

Στο Βοτανικό Κήπο του Ιπποκράτη,
Θερινό. Δημοτικός.
Πηγή φωτο liaskalalakonias.blogspot.gr

Από eurota.gr 14/07/2014

"Σάρκα και οστά" λαμβάνει η υλοποίηση μιας αξιόλογης ιδέας και πρωτοβουλίας του Δικτύου Πολιτών Δήμου Ευρώτα, καθώς την προσεχή Πέμπτη 17 Ιουλίου, ο δημοτικός κινηματογράφος στη Σκάλα, θ' αποτελεί πλέον γεγονός!
Η εν λόγω δράση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Ευρώτα, μέσω της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης "ΕΥΡΩΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ". Η δημιουργία του θερινού σινεμά θα δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες του Ευρώτα ν' απολαύσουν βραδιές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, σ' έναν πανέμορφο χώρο, το Βοτανικό Κήπο του Ιπποκράτη.
Μια τέτοια δράση εξάλλου, δεν προσφέρει απλώς στιγμές ψυχαγωγίας, αλλά επίσης, πολιτισμό και ευκαιρίες κοινωνικής συνοχής και αλληλεπίδρασης. Ταυτόχρονα δε, "διαδίδονται" σημαντικά κοινωνικά μηνύματα, όπως αυτά της ομαδικότητας, της επικοινωνίας και της συντροφικότητας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η οργάνωση του εγχειρήματος είναι άρτια, ενώ ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του Βοτανικού Κήπου του Ιπποκράτη, θα παρέχει όλες τις δυνατές ανέσεις στους επισκέπτες - θεατές.
Συνοψίζοντας, ο νέος Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος θα ξεκινήσει το ταξίδι του με την πολυβραβευμένη ταινία του Παντελή Βούλγαρη "Μικρά Αγγλία" σε δύο προβολές (Πέμπτη 17 και Παρασκευή 18 Ιουλίου).
Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία "απόδρασης " από τη ρουτίνα και το άγχος της καθημερινότητας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

CINEMAHELLAS

CINEMAHELLAS
Ακρόπολη