Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Φλοίσβος (Αλεξανδρούπολη)

Προσφορά Ρένα Ευσταθίου, Φθινόπωρο 2010.




Προσφορά Ρένα Ευσταθίου, Φθινόπωρο 2010.

Προσφορά Ρένα Ευσταθίου, Φθινόπωρο 2010.

ΦΛΟΙΣΒΟΣ Θερινό. Παραλία στο πάρκο ΕΟΤ.
Λειτουργεί ως σήμερα.
Προσφορά φωτο Ρένα Ευσταθίου, 
Φθινόπωρο 2010.


Απόσπασμα 29/07/2011 iefimerida.gr
Στην Αλεξανδρούπολη λειτουργεί ο θερινός δημοτικός κινηματογράφος "Φλοίσβος" από το δήμο της περιοχής σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης. 
Το πρόγραμμα των προβολών περιλαμβάνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη σινεφίλ ταινίες "πρόσφατης παραγωγής, γιατί αυτές ζητάει περισσότερο ο κόσμος", όπως εξηγεί η αντιπρόεδρος της Λέσχης, Κούλα Καφετζή, ενώ τις υπόλοιπες μέρες εμπορικό κινηματογράφο. 
 Ο κινηματογράφος ιδρύθηκε το 1995, σε μια εποχή που οι επτά δημοτικοί θερινοί κινηματογράφοι της δεκαετίας του '60 και του '70 είχαν σιγήσει και το κοινό της πόλης "διψούσε" για κινηματογραφικές προβολές. "Το ενδιαφέρον του κοινού για τον κινηματογράφο είναι έντονο και το καλλιεργεί η Κινηματογραφική Λέσχη με συνεχείς προβολές τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι", διευκρινίζει η κ. Καφετζή.
Η ίδια δηλώνει αισιόδοξη για το μέλλον του θερινού κινηματογράφου, αισιοδοξία που ενισχύεται από την αυξημένη προσέλευση του κοινού. "Παίζουν πολλά ρόλο, το ενδιαφέρον των ταινιών, ο καλός καιρός. Αλλά το σημαντικό είναι ότι σε περίοδο κρίσης το σινεμά είναι η πιο οικονομική ψυχαγωγία", λέει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

CINEMAHELLAS

CINEMAHELLAS
Ακρόπολη